Methoden en instrumenten waar ik mee werk: o.a. Logische niveaus van Bateson/Dilts (zelfonderzoek); Van belemmerende naar bevrijdende overtuigingen; Systemisch werken, Transactionele analyse; Kernkwaliteiten (Ofman); Beïnvloeding stijlen (Roos van Leary); Biografisch werk; Omgevingsfeedback: De kracht van gedachtes versus de kracht van intenties: routines/journaling om mindset te verbeteren. Ontspanningsoefeningen; Transformatief coachen: inspiratiebronnen o.a. J. Dispenza, A. Seale, R. Sharma, Srikumar Rao, M. Peer, Vishen Lakhiani Mindvalley.

Het coachtraject

coach vraag & gewenst resultaat formuleren.
Intakegesprek
We bespreken wat jouw coach vraag is -huidige situatie- en wat je graag wil veranderen of bereiken -gewenste situatie- aan het eind van het traject.
coach vraag & gewenst resultaat formuleren.
gewenste programma bepalen
Programma keuze
Jouw coach vraag bepaalt de werkwijze en keuze voor een van de volgende programma's: Carrière coaching, Performance coaching, Vitaliteitscoaching, Peptalk.
gewenste programma bepalen
Werkwijze
Coachsessies
De coachsessies bestaan uit gespreksvoering en opdrachten, oefeningen in de praktijk en en reflectie op ervaringen. Na elke sessie ga je met inspiratie en hernieuwde inzichten de deur uit.
Werkwijze
Reflectie
Opnames en Verslag
Er worden met jouw goedvinden audio opnames van coachsessies gemaakt zodat je een en ander nog eens rustig kunt terugluisteren. Ook maak je een reflectieverslag om jouw persoonlijke ontwikkeling vast te leggen.
Reflectie
Transformatie geslaagd
Resultaat en Feedback
In het laatste gesprek wordt het coach resultaat getoetst aan de doorgemaakte ontwikkeling. Afhankelijk van jouw vraag: heb je een nieuw carrière perspectief, ervaar je eigen regie, en/of leef en werk je weer met meer energie!
Transformatie geslaagd

Wat kun je als resultaat verwachten?