Jouw coachvraag

Jouw coachvraag bepaalt de werkwijze. Maak hieronder een keuze om te bepalen welk coach programma bij je past.

Het kan zijn dat je nog niet weet wat je wil, in het carrière coach traject wordt diep ingegaan op wie jij bent, wat jij wil en kunt. Het doel is dat jij helder zicht krijgt op jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses. Door dit zelfinzicht, zijn zij top of mind voor elk gesprek dat jij voert om een nieuwe stap in jouw loopbaan te zetten.

Programma:

Is je baan een sleur geworden, zijn er gewijzigde omstandigheden of wil je iets in jouw werk veranderen? Door carrière coaching kun je ontdekken waar jij energie van krijgt.

Programma:

Heb je het gevoel dat je jouw potentieel niet optimaal benut? Door carriere coaching wordt je bewust waar jouw drijfveren en talenten goed tot zijn recht komen.

Programma:

Verlies je grip op jouw werk, vind je het moeilijk om nee te zeggen? Wordt jouw agenda bepaald door een ander?
Performance coaching helpt je om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onderliggende overtuigingen die jou belemmeren om te zetten naar effectief gedrag.

Programma:

Heb je het idee dat je telkens in dezelfde valkuil stapt of dat je in een vicieuze cirkel zit?
Performance coaching helpt je om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onderliggende overtuigingen die jou belemmeren om te zetten naar effectief gedrag.

Programma:

Ervaar je dat jouw stem niet of weinig invloed heeft of dat je niet gehoord wordt?
Vind je het moeilijk om je ideeën overtuigend over de bühne te brengen?
Performance coaching helpt jou om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, in te zien waar je invloed op kunt uitoefenen, met welke intentie je beïnvloedt en onderliggende overtuigingen die jou belemmeren om te zetten naar effectief gedrag.

Programma:

Is je werk nooit af en heb je het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt?
Heb je moeite de juiste prioriteiten te stellen? Performance coaching helpt je om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onderliggende overtuigingen die jou belemmeren om te zetten naar effectief gedrag.

Programma:

Heb je het gevoel dat je jezelf voorbijloopt en dat je geen overzicht meer hebt en ben je bang om uit te vallen?
Het programma Vitaliteitscoaching helpt je om weer in een gezonde leef/werkmodus te komen.

Programma:

Ben je moe en zit je na het werk uitgeblust op de bank?
Heb je onderbroken nachten of kom je ’s ochtends je bed bijna niet uit?

Tijdens dit coachtraject krijg je zicht op wat energie geeft en energie kost en wat de oorzaak hiervan is. Het individuele plan van aanpak richt zich op ontspannen, bewegen, gezonde voeding en een verbeterd leef/werk comfort met meer energie en levensplezier.

Programma:

Ik wil even sparren over…,
Ik loop vast in mijn werk t.a.v…,
Ik heb onenigheid met…,
Ik heb stress over…

In het gesprek verkennen we jouw vraag. In een sessie van 60 minuten komen we tot een advies en een eerste stap waarmee je aan de slag kunt.

Programma: